Over Mij

NEI coach Aaf

Aafke Janna

 

Mijn naam is Aafke Janna, ik ben 42 lentes oud en jong en Friezin.
Ik woon met een partner en onze zoon van bijna 10 in de kop van Overijssel, dichtbij de bossen. Wij wonen deels in een yurt, deels in een omgebouwde zeecontainer. Ik slaap graag in de buitenlucht en bevind me graag nabij water of onder de bomen.

Mijn grote passie is tweede kans kleding en deze te combineren tot unieke, liefst kleurrijke, creaties. Daarnaast dans ik graag en houd ik van vuur, gezelligheid, kamperen en een ritje op mijn motor op zijn tijd.

Hoewel helderder wellicht niet een bestaand, puur Nederlands woord is, denk ik dat iedereen naast het beeld van mevrouw Helderder in Pluk, ook duidelijk snapt wat ik ermee wil zeggen; meer helder, meer inzicht; helderder!


NEI praktijk, Noord Nederland

Helderder met Inti


Het aha-gevoel van herkenning van jouw zijn wens ik jou. Meer inzicht in jouzelf en jouw pad. Tijdens de NEI sessie vraag ik jou of het bekend voor je is wat er naar voren komt, zo krijgen we een vaak duidelijk en rond verhaal, die zelfs tot duidelijkheid leidt: Waarom ervaar ik deze klacht? krijgt vaak een helder antwoord.

 

Zelf ervaar ik de NEI therapie al een tijdje. Het was zelfs de coaching waarmee ik ooit begon, lang geleden. Mijn wens is jou een stukje dichter naar je ware zelf te begeleiden. Ik zal het niet voor je kunnen bereiken, ik los niks op, we zetten samen de beweging naar jouw authentieke zelf in gang. Ik ben neutraal in mijn coaching, respecteer een ieders eigen unieke wereldbeeld en
daarmee waarheid. Zo. Jij mag er zijn!

Samen op weg naar het leven vanuit jouw volle potentieel. Alles kan.

De windveer in het logo voor de unieke richting die jij mag gaan, het hart voor jouw kern en de spiraal voor de beweging van binnen naar buiten.


Helderder met Inti NEI

Mijn pad naar Helderder met Inti

 

Van afgestudeerd Tolk Nederlandse Gebarentaal naar fulltime mem en cliënt naar zelf coach..

Zoals ik eerder al noemde is NEI de eerste vorm van coaching geweest waar ik zo'n 18 jaar geleden mee in aanraking kwam. Sindsdien heb ik vele vormen van therapie en coaching mogen ervaren en ondergaan; netwerkopstellingen, NLP, cranio sacraaltherapie, energetisch werk, psychosociale therapie, EMDR, regressietherapie en NEI.

Mijn drive hiervoor was dat ik mezelf beter wilde leren kennen, ik mezelf zo nu en dan behoorlijk in de weg stond en ik me nu eenmaal graag ontwikkel in zelfbewustzijn.

De NEI sprak me zo aan dat ik er in 2023 voor koos deze opleiding zelf te gaan volgen. De NEI heeft me zoveel meer diepe inzichten gegeven over hoe het voor mij werkt en wat er ten grondslag ligt aan bepaalde hardnekkige overtuigingen en angsten. Dit wens ik ieder ander ook toe. Meer helderheid, helderder zicht.

Een lieve vroegere vriendin van Bali droeg de naam 'Kerni'. 'Kern' is in het Indonesisch 'Inti'. Kern, fundament, hart, zon, jouw natuur.

Helderder met Inti is.


Helderder met Inti werkt samen

Helderder met Inti Is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Nei therapeuten (NNVT), voldoet aan de WKKGZ met de aansluiting bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en voor eventuele klachten en geschillen kun je terecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). De opleiding tot NEI coach volgde ik aan het opleidingsinstituut van Jolanda Vleugel te Groesbeek. 


Ga jij de samenwerking met Helderder met Inti aan om dichterbij het leven vanuit jouw volle potentieel te komen?