Waarom NEI?

Ben jij op zoek naar een relatief snelle, effectieve en heldere manier van coaching, waarbij je niet opnieuw door emoties heen hoeft en het trauma niet opnieuw hoeft te ervaren? Ben je benieuwd welke oorzaak en motivatie bepaald terugkerend gedrag heeft? Welke overtuigingen en angsten het nog zijn die opgeslagen liggen in jouw systeem en wellicht voor een disbalans en/ of zelfs klachten zorgen in het hier en nu?

 

Heb jij de wens om jouw volle potentieel te leven? 

Wens jij helderder zicht op wie jij ten diepste bent?

Dan past NEI waarschijnlijk ook op jouw route!

WAar STAAT NEI VOOR?

NEI staat voor "Neuro Emotionele Integratie"

Neuro emotionele integratie is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Van daaruit richten we ons eerst op de 5 elementen. Wanneer we weten op welke een disbalans zit mbt je klacht, kunnen we gaan kijken naar het versterkend in te zetten protocol. 

Wanneer Nei?

Nei is in te zetten bij uiteenlopende klachten of wensen tot groei, te denken aan:

 • lichamelijke klachten (hoofdpijn, eczeem, hooikoorts, etc.)
 • emotionele problemen (lusteloosheid, ongewenste gevoelens, depressieve klachten, etc.)
 • gedragsproblematiek (elk gedrag dat je zelf als lastig ervaart)
 • persoonlijke ontwikkeling (meer inzicht in jezelf)
 • zwangerschap of kinderwens
 • leerproblemen (dyslexie, dyscalculie, concentratieproblemen)
 • verslavingen 
 • chronische en andere ziekten

Twijfel je of NEI voor jou van betekenis kan zijn? Neem gerust contact met me op.

Neuro emotionele integratie

de brug staat voor mij voor de verbinding die tot stand komt door de vertaalslag van de klacht vanuit het onderbewuste te maken.

We maken het verband dat er is inzichtelijk; helder.

 

Helderder met Inti

Hoe werkt Nei?

De eerste jaren van je leven werken je hersenhelften nog niet op die manier samen dat je bepaalde emoties, gevoelens, gedragingen, angsten en overtuigingen kunt verwerken. Ze blijven dan als het ware vastzitten in je systeem. Het kan zijn dat je je daarnaar gaat gedragen, patronen of angsten ervaart, of bepaalde emoties en gevoelens overneemt die bij tijd en wijle getriggerd zullen worden vanaf dat moment. Je realiseert je nog niet dat het niet van jou is of dat het samenhangt met die specifieke gebeurtenis of situatie. Hoe ouder je wordt hoe meer laagjes hierover kunnen ontstaan. Het aantal triggers kan groeien rondom een vastzittende emotie. Gebeurt er iets dat die bepaalde emotie opwekt, kan het goed zijn dat de 'pijn' van de originele situatie omhoogkomt, aangezien deze (nog) niet verwerkt is.

 

Met NEI sporen we de zo origineel mogelijke situatie, die waarvan jouw onderbewuste weet dat jij het aankan, dus het moment dat je die emotie die ten grondslag ligt aan jouw klacht, voor het eerst ervaren hebt.

Vaak is het zo dat je deze herkent, als een rode draad door jouw leven.

We sluiten een NEI sessie af met het integreren, het laten samenwerken van beide hersenhelften, zodat jouw lichaam deze klacht niet opnieuw hoeft te hebben om jou te attenderen.

Mooi aan Nei

 • werkt snel en effectief; vaak kunnen 1-3 sessies al voldoende zijn een blokkade op te heffen en daarmee de klachten te doen verminderen of verwijderen
 • is een vriendelijke methode; geen eindeloze praatsessies over de problemen en ze hoeven niet te worden herleefd
 • brengt waardevol inzicht
 • beweegt je tot de kern
 • zet in op het zelfhelend vermogen van het lichaam
 • is er voor een ieder, ongeacht leeftijd en levensfase
 • kan worden toegepast bij elk probleem of ongemak
 • kan prima naast een andere therapievorm worden ingezet
 • kan ook worden toegepast op dieren, doordat er met het onderbewustzijn wordt gecommuniceerd

Op zoek naar de oorsprong

Met NEI, neuro emotioenele integratie, ontdek je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten in het hier en nu heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klacht en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waarna de symptomen die je ervaart zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten kunnen verdwijnen. Langdurige praatsessies zijn hierbij niet nodig. Herbeleving van trauma's is ook niet aan de orde. De kracht van NEI is dan ook dat de kern van het probleem snel wordt achterhaald.

En wanneer de balans herstelt kom jij dichter bij jouw meest authentieke en magische zelf.

Hieronder vind je een korte film gemaakt door mijn opleider; Jolanda Vleugel:


Wil jij meer weten over het aanbod van Helderder met Inti?

Wil jij centraal staan in jouw leven en jouw plek ervaren?