Tarieven

Helderder met Inti aanbod

Bij Helderder met Inti bied ik een veeltal van pakketten aan. Of je er nu nieuw bent, een vervolgsessie wilt boeken of langdurige begeleiding zoekt, een online sessie wenst of de voorkeur geeft aan een huisbezoek? Er is veel mogelijk, ik heb het passende aanbod voor jou.


Aanbod NEI coach, intake

INTAKE

Ontdek de kracht van NEI met onze introductieaanbieding: een kennismakingssessie met NEI. Ervaar de effectiviteit en helderheid van NEI-coaching tijdens je eerste sessie. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar innerlijke balans en welzijn.

 

max 1.5 uur, 90 euro


Aanbod  Helderder met Inti, NEI sessie

Vervolgsessie NEI

Ontdek meer van jezelf met een vervolgsessie NEI. Sta jezelf toe je klachten te begrijpen  en meer inzicht in jezelf te verkrijgen.

 

rond een uur, 80 euro


Aanbod Helderder met Inti, NEI traject

NEI traject

Ontvang nu 3 opvolgende NEI-sessies, af te nemen binnen 13 weken. Stap in de richting van je meest authentieke zelf met deze speciale aanbieding.

 

rond een uur per sessie, 3 sessies, 220 euro


Aanbod Helderder met Inti, NEI op afstand

NEI op afstand

Een nieuwe sessie, via foto (met telefonisch contact) of videobellen, is nu beschikbaar voor al onze cliënten. Maak gebruik van deze flexibele optie om comfortabel en effectief aan jouw welzijn te werken, op jouw plek en jouw moment.

 

een Nei sessie, via foto (met telefonisch contact) of videobellen, 85 euro


Aanbod Helderder met Inti, NEI aan huis

NEI aan huis

Ervaar de kracht van de NEI-methode tijdens een thuisbezoek. Tijdens de sessie zullen we in jouw vertrouwde omgeving werken aan persoonlijke groei en welzijn. Laat mij je begeleiden naar meer begrip van jezelf en jouw emoties. Ontdek de mogelijkheden voor positieve verandering, en dat binnen de comfort van uw eigen thuis.

 

NEI sessie bij u thuis, rond een uur, 85 euro, exclusief 23 cent per gereden kilometer


Betaling

Bij Helderder met Inti kunt u zowel contant betalen als per bankoverschrijving of de pin. 

 

Annuleren

Wilt u een afspraak annuleren kan dat kosteloos voor 24 uur tevoren anders ben ik genoodzaakt de afspraak volledig in rekening te brengen.